Biggest Loser: Se še spomnite, kakšna je bila Indira pred šovom?

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Kakšna sprememba.
Oglej si celoten članek

Nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser, Indira Ekić, je objavila kolaž dveh fotografij - ena je bila posneta pred šovom, v katerem je izgubila skoraj 30 kilogramov, druga pa po šovu. “Moja najnižja in moja najvišja točka. V letu 2018 se je veliko zgodilo. Pripravljena sem na 2019,” je ob sliki zapisala. 

Magazin Jasna Kuljaj o Indirinih očitkih

Indira je nastopila v prvi sezoni in se kot edina ženska prebila v finale. Za prijavo se je odločila tudi zato, ker jo je zaradi prekomerne teže zapustil fant. "Ne znam vam opisati, kako grozno. /…/ Mislim, da sem doživela vrhunec ponižanja, ko mi je, sedaj bivši fant rekel, da ga fizično ne privlačim več in počutila sem se grozno. Ne morete si misliti, kako je to bilo grozno," je v solzah oktobra lani povedala 26-letnica in dodala, da je njen cilj bivšemu pokazati, kaj je izgubil.

Magazin Boleči spomini: To snemanje je bilo za Indiro težko

Lepotički se je po šovu življenje obrnilo na glavo. Našla je novo ljubezen, postala oglaševalska zvezda, bila je nominirana za fatalko leta … To leto ji bo verjetno res za vse čase ostalo v spominu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:52 19. December 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki …

  • 10:25 19. December 2018.

    to se spomne sam lezbijka irena

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.