Bizovičar zasebnost skriva, njegova partnerka pa je manj sramežljiva

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Lado Bizovičar je glede svojega zasebnega življenja že od nekdaj zelo skrivnosten, a kaj, ko je njegovo dekle instagram zvezdnica in znana blogerka, manekenka Anela Šabanagić.
Oglej si celoten članek

Mlada družinica Bizovičar-Šabanagić si je ob koncu sezone šova Slovenija ima talent, kjer Lado sodeluje kot žirant, privoščila prvi družinski oddih. Par je s svojo prvorojenko, ki je na svet privekala avgusta, odpotoval na toplo in sicer v Oman, od koder Anela na Instagramu objavlja dih jemajoče fotografije. Ni kaj, zares lep začetek leta!

"Trije še niso gužva. Naj se prvo potovanje z dojenčkom prične," je Anela zapisala ob eni izmed fotografij.

Magazin Ostra šala: Čakarmiš nad Bizovičarjevo plešo, žirantki v grozi

Magazin Klašnja svojemu Mihu dala košarico zaradi tega znanega Slovenca

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:31 8. Januar 2019.

    ..Bizovičar zasebnost skriva.. Še sam naj se raje skrije

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.