Bizovičarjeva Anela v bikiniju prava paša za oči

Foto: Instagram anela šabanagić Foto: Instagram anela šabanagić
Tukaj je počitnikoval naš slavni par.
Oglej si celoten članek

Anela Šabanagić je na Instagramu delila nekaj utrinkov s sanjskih počitnic na Mentavajskih otokih, ki ležijo v Indoneziji.

Anela je razkrila, da je bila pot do letovišča Aloita resort, ki naj bi bil pravi raj za deskarje na valovih, dolga, a da se je izplačalo. Z njima je tja odpotovala tudi njuna hčerkica. 

Gre za zelo ekskluzivno letovišče, ki ima le 10 vil ob morju in 2 kilometrov dolgo zasebno plažo za goste. Cena družinskega bungalova je 400 dolarjev.

Mlada mamica pa ni le poležavala, ampak se je preskusila tudi v deskanju na valovih in pri tem zelo uživala.

Za Ladom je sicer naporno, a uspešno leto. V leto 2020 je namreč vstopil s 100. Predstavo za vsako priložnost, ki jo je obeležil na prav poseben način. Čestitke!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:19 3. Februar 2020.

    Obvezno mora dati na sebe še kakšen kilogram,pa ne od Ladota.

  • 14:24 3. Februar 2020.

    400 usd na dan za družinski bungalov? Pisura, resno? Če preverite na spletni strani, pride 220 usd za 1. osebo, …

  • 11:35 3. Februar 2020.

    Paša za oči? Prosim lepo, no... če je tole paša za oči potem bo avgusta pri 30 stopinjah plusa meter …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.