Bodo te fotografije vojvodinjo Meghan omehčale?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Njen oče je moral v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Thomas Markle, oče vojvodinje Meghan, je moral v Tijuani v bolnišnico. 77-letnik je zdravniško pomoč potreboval zaradi težav z dihanjem.

Njegove fotografije, kako z masko za kisik leži na nosilih, so zaokrožile po spletu. Zagotovo jih je videla tudi njegova slavna hči, ki z očetom ni v dobrih odnosih. Zamerila mu je, da je preveč rad govoril z mediji, v intervjujih jo je tudi kritiziral, nekemu tabloidu pa je celo prodal njena zasebna sporočila. Od takrat Meghan z očetom ni spregovorila besede. Markle, ki je pred štirimi leti tik pred Meghanino poroko s princem doživel srčni napad, je javno potarnal, da svojih vnukov še ni videl.

Se bo Meghan sedaj omehčala in očetu ponudila roko?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:27 26. Maj 2022.

    Kdor malo spremlja dejstva o Meghan, mu bo jasno, da je ona očeta odpisala že veliko pred poroko, pisma, ki …

  • 18:20 25. Maj 2022.

    Zelo mi je všeč

  • 08:32 25. Maj 2022.

    Foter gor ali dol, če do svojega otroka ni bil dober ne more sedaj ko je bolan pričakovati, da bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.