Magazin > VIP
14782 ogledov

Bodo te fotografije vojvodinjo Meghan omehčale?

thomas markle Profimedia
Njen oče je moral v bolnišnico.

Thomas Markle, oče vojvodinje Meghan, je moral v Tijuani v bolnišnico. 77-letnik je zdravniško pomoč potreboval zaradi težav z dihanjem.

Njegove fotografije, kako z masko za kisik leži na nosilih, so zaokrožile po spletu. Zagotovo jih je videla tudi njegova slavna hči, ki z očetom ni v dobrih odnosih. Zamerila mu je, da je preveč rad govoril z mediji, v intervjujih jo je tudi kritiziral, nekemu tabloidu pa je celo prodal njena zasebna sporočila. Od takrat Meghan z očetom ni spregovorila besede. Markle, ki je pred štirimi leti tik pred Meghanino poroko s princem doživel srčni napad, je javno potarnal, da svojih vnukov še ni videl.

Se bo Meghan sedaj omehčala in očetu ponudila roko?

Komentarjev 4
  • mici79 14:27 26.maj 2022.

    Kdor malo spremlja dejstva o Meghan, mu bo jasno, da je ona očeta odpisala že veliko pred poroko, pisma, ki naj bi jih on razkril, je napisala tako, da so bila namenjena za objavo (kar je priznala na sodišču, sicer ...prikaži več pa kdo še danes piše pisma na papir), paparac, ki ga je posnel v mehiki, je isti, ki sodeluje z meghan in jo fotografira za njene fake paparaci pr fotografije. Ne, meghan se slike ne bojo dotaknile, sedaj ima veliko dela s svojo kariero, ugotovila je, da če govori, da hoče zasebnost,

  • anica00 18:20 25.maj 2022.

    Zelo mi je všeč

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 08:32 25.maj 2022.

    Foter gor ali dol, če do svojega otroka ni bil dober ne more sedaj ko je bolan pričakovati, da bo otrok pritek v njegov objem in mu odpustil vse grehe. Jaz mu nebi, pa četudi bi bila javno izopostavljena kot ...prikaži več Meghan. V življenju je potrebno postavljati meje.