Borut Pahor v gozdu padel in izgubil zavest

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Uf, imel je srečo v nesreči.
Oglej si celoten članek

Predsednik Borut Pahor je leta 2012 sodeloval pri projektu Skupaj - spodbujamo drug drugega, v sklopu katerega se je lotil različnih del, med drugim je pomagal v zavetišču za živali, asfaltiral ceste, delal v tovarni nogavic in tudi v slovenjgraški tovarni opreme. Tega dne se spominja tudi po bolečinah, saj se mu je 14 dni prej pripetila nesreča. 

"Sredi septembra pred 10 leti, bilo je v petek zvečer, sem se po padcu s konja zbudil iz nezavesti v gozdu blizu Celja in nekako sem kljub bolečinam zlezel nazaj na konja, ki me je varno pripeljal do njegove domačije. Nekaj dni sem preživel v UKC zaradi počene križnice. Zato ni bilo enostavno 14 dni kasneje opravljati delo v slovenjgraški metal tovarni opreme. Vendar sem imel čudovite sodelavce, ki so me bodrili in mi pomagali zlasti pri prenašanju težkih metalnih plošč. Ko sem pred nekaj dnevi šel s prireditve v Libeličah in mimo te tovarne sem se ponovno spomnil te posebne, a učinkovite kampanje," je zapisal na Instagramu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 22:46 11. Oktober 2022.

    Mi pa v nezavest, zaradi njegovega delovanja! Padec mu je očitno zelo škodil, ker je marsikdaj izgubil politično razsodnost!

  • 22:00 11. Oktober 2022.

    So what!

  • 15:08 11. Oktober 2022.

    en sam najmanjši razlog, da ste tole objavili , razen če je malo zmanjkalo vsebine ... načeloma pač objavite kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.