Magazin > VIP
125267 ogledov

Borut Pahor v gozdu padel in izgubil zavest

Borut Pahor Saša Despot
Uf, imel je srečo v nesreči.

Predsednik Borut Pahor je leta 2012 sodeloval pri projektu Skupaj - spodbujamo drug drugega, v sklopu katerega se je lotil različnih del, med drugim je pomagal v zavetišču za živali, asfaltiral ceste, delal v tovarni nogavic in tudi v slovenjgraški tovarni opreme. Tega dne se spominja tudi po bolečinah, saj se mu je 14 dni prej pripetila nesreča. 

"Sredi septembra pred 10 leti, bilo je v petek zvečer, sem se po padcu s konja zbudil iz nezavesti v gozdu blizu Celja in nekako sem kljub bolečinam zlezel nazaj na konja, ki me je varno pripeljal do njegove domačije. Nekaj dni sem preživel v UKC zaradi počene križnice. Zato ni bilo enostavno 14 dni kasneje opravljati delo v slovenjgraški metal tovarni opreme. Vendar sem imel čudovite sodelavce, ki so me bodrili in mi pomagali zlasti pri prenašanju težkih metalnih plošč. Ko sem pred nekaj dnevi šel s prireditve v Libeličah in mimo te tovarne sem se ponovno spomnil te posebne, a učinkovite kampanje," je zapisal na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Komentarjev 20
  • Kmodri 22:46 11.oktober 2022.

    Mi pa v nezavest, zaradi njegovega delovanja! Padec mu je očitno zelo škodil, ker je marsikdaj izgubil politično razsodnost!

  • vanc7 22:00 11.oktober 2022.

    So what!

  • lojs 15:08 11.oktober 2022.

    en sam najmanjši razlog, da ste tole objavili , razen če je malo zmanjkalo vsebine ... načeloma pač objavite kar hočete, ja, ok ... pa predlagam, da še zaprete komente in naj bo to tako kot je, z morjem reklam ...prikaži več ... obiski bodo padli, se pravi, da bo oglaševanje bolj nezanimivo ... vsak počne kar hoče, da preživi, ali pa tudi ne