Brad Pitt presenetil Hrvate

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Brad Pitt se je mudil na obisku v Šibeniku.
Oglej si celoten članek

"To je on, videla sem ga, zagotovo je on," besede ene od navdušenih prebivalk hrvaškega mesta povzema sibenik.in. Glas o tem, da je hollywoodski igralec nenapovedano v mestu, so se hitro razširile. Številni so ga fotografirali, a se igralec pri tem ni pustil motiti. 

 xxx

Brad je pred dvema dnevoma priletel na zadrsko letališče in se vkrcal na ladjo, s katero si je med drugim ogledal Kornate. Arhitekt Nikola Bašić je dejal, da je bil igralec navdušen nad videnim. Bašić je dejal, da je šlo za prijateljski obisk, več pa ni hotel razkriti. Govori se namreč, da naj bi se Brad zanimal za nakup nepremičnine pri naših sosedih.  

Pitt je bil v Šibeniku sam. Angelina je z otroci ostala v Los Angelesu. Tam so jo ujeli, ko je na ulici kupila ogromnega plišastega medveda, ki sta ga prodajala dva fanta. Angelina in Shiloh sta se ustavili ob cesti in fantoma za medveda plačali dvakrat več, kot sta zahtevala zanj.

 

 

 

 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.