Magazin > VIP
43 ogledov

Brad Pitt presenetil Hrvate

SAG nagrade Brad Pitt Reuters
Brad Pitt se je mudil na obisku v Šibeniku.

"To je on, videla sem ga, zagotovo je on," besede ene od navdušenih prebivalk hrvaškega mesta povzema sibenik.in. Glas o tem, da je hollywoodski igralec nenapovedano v mestu, so se hitro razširile. Številni so ga fotografirali, a se igralec pri tem ni pustil motiti. 

 

Brad je pred dvema dnevoma priletel na zadrsko letališče in se vkrcal na ladjo, s katero si je med drugim ogledal Kornate. Arhitekt Nikola Bašić je dejal, da je bil igralec navdušen nad videnim. Bašić je dejal, da je šlo za prijateljski obisk, več pa ni hotel razkriti. Govori se namreč, da naj bi se Brad zanimal za nakup nepremičnine pri naših sosedih.  

Pitt je bil v Šibeniku sam. Angelina je z otroci ostala v Los Angelesu. Tam so jo ujeli, ko je na ulici kupila ogromnega plišastega medveda, ki sta ga prodajala dva fanta. Angelina in Shiloh sta se ustavili ob cesti in fantoma za medveda plačali dvakrat več, kot sta zahtevala zanj.

 

 

 

 

 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.