Brez privilegijev: Znani Slovenec se je moral postaviti v vrsto

Foto: Žurnal24 Marko Mandić Foto: Žurnal24 Marko Mandić Foto: Žurnal24 Marko Mandić Foto: Žurnal24 Marko Mandić
Slava mu tukaj ni kaj dosti pomagala.
Oglej si celoten članek

Eden naših najboljših gledaliških igralcev Marko Mandić je enega od petkovih večerov preživljal na priljubljeni Odprti kuhinji v Ljubljani. Družbo mu je delal sin, fantoma pa je očitno zadišalo meso, saj sta potrpežljivo čakala pred stojnico gostilne in pivnice Stari pisker. Igralcu zvezdniški stas prav nič ni pomagal (ali pa ga ni želel unovčiti), saj je mogel na svoj obrok počakati prav tako kot vsi ostali. Fotografije si poglejte v galeriji. 

Odprta kuhinja pa pretekli petek ni privabila le tega znanega Slovenca, v množici smo namreč opazili še Raaya z ženo Marjetko in otroki, v bližini pa se je s prijateljem potikala tudi znana televizijska novinarka Katarina Matejčič.

Gole fotografije! Mandića spet ujeli popolnoma golega

Magazin Slovenski igralec zaigral v hollywoodskem filmu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:11 18. Maj 2019.

    Ja in zakaj bi on sploh lahko imel kakšne privilegije? A če je nekdo "znana osebnost" pa zanj ne velja …

  • 17:10 18. Maj 2019.

    'Mogel' ali 'moral'... sploh poznate razliko?

  • 15:42 18. Maj 2019.

    Hahaha. Zraven njega pa polno fanov čaka na avtogram, ste pozabili napisat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.