Magazin > VIP
19348 ogledov

Brez privilegijev: Znani Slovenec se je moral postaviti v vrsto

Marko Mandić
1/4
Žurnal24
Slava mu tukaj ni kaj dosti pomagala.

Eden naših najboljših gledaliških igralcev Marko Mandić je enega od petkovih večerov preživljal na priljubljeni Odprti kuhinji v Ljubljani. Družbo mu je delal sin, fantoma pa je očitno zadišalo meso, saj sta potrpežljivo čakala pred stojnico gostilne in pivnice Stari pisker. Igralcu zvezdniški stas prav nič ni pomagal (ali pa ga ni želel unovčiti), saj je mogel na svoj obrok počakati prav tako kot vsi ostali. Fotografije si poglejte v galeriji. 

Odprta kuhinja pa pretekli petek ni privabila le tega znanega Slovenca, v množici smo namreč opazili še Raaya z ženo Marjetko in otroki, v bližini pa se je s prijateljem potikala tudi znana televizijska novinarka Katarina Matejčič.

Marko Mandić Gole fotografije! Magazin Mandića spet ujeli popolnoma golega Krij mi hrbet Magazin Slovenski igralec zaigral v hollywoodskem filmu
Komentarjev 7
  • Snežinko 18:11 18.maj 2019.

    Ja in zakaj bi on sploh lahko imel kakšne privilegije? A če je nekdo "znana osebnost" pa zanj ne velja nič več? Nobene vrste, nobena pravila? Japajade. Me sploh ne zanima, pa če je sam predsednik, ma da čaka lepo v vrsti kot vsi.

  • AnGus 17:10 18.maj 2019.

    'Mogel' ali 'moral'... sploh poznate razliko?

  • antitrust 15:42 18.maj 2019.

    Hahaha. Zraven njega pa polno fanov čaka na avtogram, ste pozabili napisat.