Brezplačno urbano veseljačenje

Foto: Primož Zanoškar
Foto: Primož Zanoškar
Danes se začenja urbano veseljačenje Brežice, moje mesto, ki bo do 1. julija poskrbelo za pestro dogajanje na različnih prizoriščih v Brežicah.
Oglej si celoten članek

Že tradicionalna prireditev Brežice, moje mesto se je danes zjutraj začela s pohodom Marš v Brežice, zvečer pa se v Gradu Brežice odpira slikarska razstava Kristine Bevc in Tanje Kržan, medtem ko se pri Hotelu Splavar obeta koncert pevke Bilbi.

Urbano dogajanje v obnovljenem mestnem jedru in drugod po Brežicah bodo čez dan popestrile stand up komedija, Grajska tržnica, vodni športi in druge aktivnosti, zvečer pa boste lahko svoje ude še dodatno pretegnili v plesnih ritmih.

Jutri bo v noč zabrenkal Adi Smolar, ki ga lahko ujamete v Kavarni Mestni Atrij, v petek vas bodo zabavali Zlatko in Tabu, sobotni dan bo zvečer sklenil koncert hrvaške zasedbe Jinx, nedelja pa je rezervirana za brežiške rockerje Broken Arrow.

Vstop na prireditve in koncerte je brezplačen.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.