Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Brezplačno urbano veseljačenje

Zlatko Primož Zanoškar
Danes se začenja urbano veseljačenje Brežice, moje mesto, ki bo do 1. julija poskrbelo za pestro dogajanje na različnih prizoriščih v Brežicah.

Že tradicionalna prireditev Brežice, moje mesto se je danes zjutraj začela s pohodom Marš v Brežice, zvečer pa se v Gradu Brežice odpira slikarska razstava Kristine Bevc in Tanje Kržan, medtem ko se pri Hotelu Splavar obeta koncert pevke Bilbi.

Urbano dogajanje v obnovljenem mestnem jedru in drugod po Brežicah bodo čez dan popestrile stand up komedija, Grajska tržnica, vodni športi in druge aktivnosti, zvečer pa boste lahko svoje ude še dodatno pretegnili v plesnih ritmih.

Jutri bo v noč zabrenkal Adi Smolar, ki ga lahko ujamete v Kavarni Mestni Atrij, v petek vas bodo zabavali Zlatko in Tabu, sobotni dan bo zvečer sklenil koncert hrvaške zasedbe Jinx, nedelja pa je rezervirana za brežiške rockerje Broken Arrow.

Vstop na prireditve in koncerte je brezplačen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.