Ceca v kopalkah konkurira 20-letnicam

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zvezdnica pokazala svoje prelepo telo.
Oglej si celoten članek

Srbska turbo folk pevka Svetlana Ražnatović - Ceca, o kateri smo pisali februarja, da je razburila slovensko javnost (več o tem si lahko preberete TUKAJ), se je tokrat s svojo natrenirano postavo ob bok postavila 20-letnicam.

V rdečih enodelnih kopalkah, ki le malo prepuščajo domišljiji, jo je moč videti v novi epizodi srbske resničnostne serije Ceca Show, ki prikazuje življenje v vili Ražnatović, v ospredje pa postavlja srbsko pevko Ceco. 

Ceca Ceca

Kako ji uspeva vzdrževati takšno postavo? Pravi, da pazi na prehrano in telovadi, drugim pa svetuje pogoste obroke brez sladkarij, alkohola in gaziranih pijač. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 07:12 24. Junij 2023.

    Ja in ? Jo bodo skurili lepo, mladostno nategnjeno in napihnjeno z nekaj starimi organi ! A je ožilje že …

  • 06:59 24. Junij 2023.

    redno se onegjavi in je taka kot je preden je postala ceca in ražnatovič... je bila z romom oženjena on …

  • 04:42 24. Junij 2023.

    Krastača Zmešana !!! ! !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.