Magazin > VIP
75222 ogledov

Ceca v kopalkah konkurira 20-letnicam

Ceca, Svetlana Ražnatović Profimedias
Zvezdnica pokazala svoje prelepo telo.

Srbska turbo folk pevka Svetlana Ražnatović - Ceca, o kateri smo pisali februarja, da je razburila slovensko javnost (več o tem si lahko preberete TUKAJ), se je tokrat s svojo natrenirano postavo ob bok postavila 20-letnicam.

V rdečih enodelnih kopalkah, ki le malo prepuščajo domišljiji, jo je moč videti v novi epizodi srbske resničnostne serije Ceca Show, ki prikazuje življenje v vili Ražnatović, v ospredje pa postavlja srbsko pevko Ceco. 

Ceca | Avtor:
Ceca | Avtor:

Kako ji uspeva vzdrževati takšno postavo? Pravi, da pazi na prehrano in telovadi, drugim pa svetuje pogoste obroke brez sladkarij, alkohola in gaziranih pijač. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 15
  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 07:12 24.junij 2023.

    Ja in ? Jo bodo skurili lepo, mladostno nategnjeno in napihnjeno z nekaj starimi organi ! A je ožilje že zamenjala ? Kako ste butasti...telo se stara po 25 letu...vsaj za notranje organe zagotovo vem še iz oddelka za anatomijo.

  • Avatar lopov
    lopov 06:59 24.junij 2023.

    redno se onegjavi in je taka kot je preden je postala ceca in ražnatovič... je bila z romom oženjena on živela v romskem getu... potem kot pevka pri romih ki so žurali opazil ražnatovič si jo je odpeljal in jo ...prikaži večn jo z plačevanjem medijem in ostalim spravil na sceno... potem je postala mafiska botra in lastnica nogometnega kluba..

  • Boschtjan Zupanchich 04:42 24.junij 2023.

    Krastača Zmešana !!! ! !!!