Česa moški sploh ne opazijo

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ženskam videz veliko pomeni in se z njim pogosto obremenjujejo. Ne spregledajo podrobnosti, za katere so prepričane, da so moškim pomembne. Pa jih ti v resnici sploh opazijo?
Oglej si celoten članek

Moški se ne obremenjujejo s celulitom in trebuščkom. Zanje je to del paketa in to ne nujno slab del paketa. Samozavestna ženska bo ponosno "nosila“ tovrstne dodatke in se na plaži ne bo skrivala za brisačami ali drugimi oblačili. V postelji pa imajo moški pred očmi vse kaj drugega kot strije in celulit. 

Zagotovo ni na svetu moškega, ki ne bi imel posebnega odnosa do ženskih prsi. Okusi so različni. Medtem ko nekateri prisegajo na velike, jih je večina zadovoljna s takimi, kot jih dobijo. Prsi, ki jih cenita tako njihova lastnica kot njen partner, bodo zasijale v vsem svojem sijaju, ne glede na velikost košarice. 

Različni okusi so tudi glede poraščenosti intimnih delov. Nekateri prisegajo na goščavo, drugi imajo radi gladko pobrite. Večina pa jih je nekje vmes. Bolj kot sam videz jim je pomembna funkcionalnost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.