Magazin > Odnosi in prosti čas
30 ogledov

Česa moški sploh ne opazijo

Strije Shutterstock
Ženskam videz veliko pomeni in se z njim pogosto obremenjujejo. Ne spregledajo podrobnosti, za katere so prepričane, da so moškim pomembne. Pa jih ti v resnici sploh opazijo?

Moški se ne obremenjujejo s celulitom in trebuščkom. Zanje je to del paketa in to ne nujno slab del paketa. Samozavestna ženska bo ponosno "nosila“ tovrstne dodatke in se na plaži ne bo skrivala za brisačami ali drugimi oblačili. V postelji pa imajo moški pred očmi vse kaj drugega kot strije in celulit. 

Zagotovo ni na svetu moškega, ki ne bi imel posebnega odnosa do ženskih prsi. Okusi so različni. Medtem ko nekateri prisegajo na velike, jih je večina zadovoljna s takimi, kot jih dobijo. Prsi, ki jih cenita tako njihova lastnica kot njen partner, bodo zasijale v vsem svojem sijaju, ne glede na velikost košarice. 

Različni okusi so tudi glede poraščenosti intimnih delov. Nekateri prisegajo na goščavo, drugi imajo radi gladko pobrite. Večina pa jih je nekje vmes. Bolj kot sam videz jim je pomembna funkcionalnost. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.