Charlene in Albert: S to najavo vrgla novo kost za glodanje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Charlene ne bo na državo slovesnost.
Oglej si celoten članek

Monaška princesa Charlene se je 8. novembra po več kot osmih mesecih bivanja v Južnoafriški republiki, ki je zaradi hudih zdravstvenih težav ni mogla zapustiti, vrnila domov.

Hudo vnetje ušesne votline so zdravniki s 4-urno operacijo odpravili, a Monačane mora očitno še vedno skrbeti za zdravje 43-letne princese. Palača je namreč sporočila, da se v petek ne bo udeležila slovesnosti ob državnem prazniku, ker še vedno potrebuje počitek. Princesa naj bi se sedaj borila s hudo utrujenostjo, zato bo počivala še nekaj tednov. "Da bi ji bilo udobno in bi zaščitili njeno zasebnost, ki jo potrebuje za okrevanje, bo njena lokacija ostala strogo zaupna.“

V sporočilu za javnost so še dodali, da se princesa že veseli dneva, ko se bo lahko spet posvetila svojim nalogam in se družila z Monačani, ki so bili njene vrnitve veseli – verjetno še toliko bolj, ker se je govorilo, da je njihova princesa zbežala v svojo staro domovino in da so bile zdravstvene težave le izgovor. Že od poroke dalje se namreč namiguje, da je zakon kneza Alberta v krizi, kar je sicer letos zavrnil. 

Kljub temu so mnogi debelo pogledali, ko je Charlenina svakinja po njeni vrnitvi povedala, da princesa morda ne bo živela v palači. Več o tem TUKAJ.


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:09 17. November 2021.

    Ženska ima težke duševne motnje. Ob vseh ženskah, ki so bile temu tipu na pladnju, se je zataknil z najbolj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.