Magazin > VIP
38910 ogledov

Princesa Charlene: Njena svakinja s to izjavo šokirala javnost

kneginja Charlene Profimedia
Po večmesečnem bivanju v Južnoafriški republiki se je Charlene ta teden vrnila domov v Monako. Kot kaže, pa ne bo živela v palači ...

Svakinja monaške princese Charlene, Chantell Wittstock, je po poročanju Daily Maila povedala, da še ni jasno, kje bo po vrnitvi v Monako večino časa živela žena kneza Alberta. Glede na to, da je bila toliko mesecev ločena od moža in otrok, bi mnogi pričakovali, da se je veselila vrnitve v palačo, a tam Charlene menda ni živela že pred svojim odhodom v Južno Afriko. 

Monačani naj bi se zmrdovali, ko se je razvedelo, da se je princesa preselila v dvosobno stanovanje nad staro tovarno čokolade, ki se nahaja 300 metrov od dvorca. "Tega še ne vemo, verjetno se bo selila iz enega mesta na drugo, kjer koli se bo počutila udobno. /.../ Bomo videli, kje se bo ustalila. Zagotovo pa z možem in otrokoma,“ je Chantell Wittstock povedala o načrtih svakinje.

Po njenih besedah prav tako še ni jasno, kdaj se bo Charlene lahko spet posvetila delu. Vse to je odvisno od njenega okrevanja. Kot kaže, tegob 43-letne mamice dvojčkov še vedno ni konec. Charlene je imela tako hudo vnetje ušesne votline, da ni smela na letalo. V Južnoafriški republiki so jo morali operirati, da se je lahko vrnila domov, a zdravljenje očitno še ni končano. 

Besede njene svakinje bodo verjetno spet sprožile nove govorice o krizi v zakonu kneza Alberta, čeprav jih je pred časom javno zanikal. Na vprašanje, kaj pravi na zgodbice, ki so o Charleninem zakonu krožile v zadnjih mesecih, je  Chantell Wittstock odgovorila: "To zagotovo ni nekaj, kar bi lahko komentirala. Kar lahko povem, je, da se je princesa vrnila k možu in otrokoma v Monaku. To bi moralo povedati vse.“
 

 
Komentarjev 2
  • porko2 18:02 12.november 2021.

    Razdedini naj jo in naj se zaposli v kakšni tovarni, da bo lahko plačevala garsonjero in kaj pojesla. Daj princ brcni jo v ta zadnjo.

  • Majazmaja 09:30 12.november 2021.

    Tale knez bi lahko dobil katerokoli kvalitetno žensko, izbral pa je tole razvajeno, psihično nestabilno kislo kumaro?! Otroka pa od take mame itak nimata popolnoma nič.