Magazin > VIP
13615 ogledov

Charlene in Albert: S to najavo vrgla novo kost za glodanje

charlene, monako, knez albert Instagram
Charlene ne bo na državo slovesnost.

Monaška princesa Charlene se je 8. novembra po več kot osmih mesecih bivanja v Južnoafriški republiki, ki je zaradi hudih zdravstvenih težav ni mogla zapustiti, vrnila domov.

Hudo vnetje ušesne votline so zdravniki s 4-urno operacijo odpravili, a Monačane mora očitno še vedno skrbeti za zdravje 43-letne princese. Palača je namreč sporočila, da se v petek ne bo udeležila slovesnosti ob državnem prazniku, ker še vedno potrebuje počitek. Princesa naj bi se sedaj borila s hudo utrujenostjo, zato bo počivala še nekaj tednov. "Da bi ji bilo udobno in bi zaščitili njeno zasebnost, ki jo potrebuje za okrevanje, bo njena lokacija ostala strogo zaupna.“

V sporočilu za javnost so še dodali, da se princesa že veseli dneva, ko se bo lahko spet posvetila svojim nalogam in se družila z Monačani, ki so bili njene vrnitve veseli – verjetno še toliko bolj, ker se je govorilo, da je njihova princesa zbežala v svojo staro domovino in da so bile zdravstvene težave le izgovor. Že od poroke dalje se namreč namiguje, da je zakon kneza Alberta v krizi, kar je sicer letos zavrnil. 

Kljub temu so mnogi debelo pogledali, ko je Charlenina svakinja po njeni vrnitvi povedala, da princesa morda ne bo živela v palači. Več o tem TUKAJ.


 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:09 17.november 2021.

    Ženska ima težke duševne motnje. Ob vseh ženskah, ki so bile temu tipu na pladnju, se je zataknil z najbolj moteno kislo kumaro.