Costnerjeva bivša žena sedaj v zvezi z njim!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
On zaljubljen v pevko, ona v finančnika.
Oglej si celoten članek

Pred kratkim smo poročali, da je oskarjevec Kevin Costner, ki se je letos ločil od Christine Baumgartner, spet zaljubljen. Srce mu je ukradla 49-letna pevka Jewel, sedaj pa so nas dosegle novice, da je oddana tudi Christine. In to že nekaj mesecev!

Lepotičin prijatelj je za People potrdil, da se že nekaj časa videva s svojim sosedom, finančnikom Joshem Connorjem, ki je - vsaj bil je - dober prijatelj njenega bivšega moža. "Najprej je bil le prijatelj," je dejal vir in dodal, da Christine uživa v njegovi družbi. "Je ločen oče, zato razume, kaj prestaja. Oba obožujeta ocean in življenje ob morju. To je nekaj, kar Christine osrečuje."

Da se med mamico treh najstnikov in Connorjem nekaj plete, se sicer govori že od avgusta, ko so ju skupaj ujeli na počitnicah. Fotografije para lahko vidite TUKAJ. Takrat sta zvezo še zanikala, saj je bila Christine še sredi ločitvenega postopka. Njuno prijateljstvo se je sicer omenjalo tudi na sodišču, kjer je Christinin odvetnik izjavil, da je Connor njegovi stranki posodil 20 tisočakov in plačal počitnice na Havajih. Baumgartner je takrat pričala, da s Connorjem nista spala v isti sobi in zanikala, da sta par.

Da se dobivata, sta prej omenjeni reviji sedaj potrdila dva vira. "Njuni življenji sta na isti točki. Skupaj se zelo zabavata," je povedal drugi vir.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.