Magazin > VIP
35401 ogledov

Fotografije, ki bodo Kevinu Costnerju zlomile srce

Christine Baumgartner
1/5
Profimedia
Bivša z njegovim prijateljem na Havajih!

Sodnik je odločil, da se mora žena igralca Kevina Costnerja do konca julija izseliti iz njegove v vile, kar je tudi storila, jo bo moral pa zvezdnik še nekaj časa gledati, saj se ni preselila prav daleč. Christine Baumgartner bo za zdaj živela v hišici, ki stoji na zvezdnikovem posestvu in je sicer namenjena hišnim pomočnikom.

Odnos med zakoncema bo po objavi lepotičinih počitniških fotografij verjetno še bolj napet. Paparaci so Christine in otroke na Havajih ujeli v družbi bankirja Josha Connorja, ki naj bi bil Costnerjev najboljši prijatelj. Zdi se, da se tam niso srečali po naključju, ampak je temnolasec Costnerjevo družino pospremil v ta morski raj.

Connor naj bi živel v bližini igralca in se je tudi sam pred kratkim ločil, poroča Daily Express.

Costnerja naj bi fotografije močno razočarale. "Kevin ne ve, kaj naj si misli in komu lahko zaupa. Slabo mu je," je In Touch povedal vir in dodal, da ga je prijateljeva izdaja močno prizadela. "Preseneča ga, da je Josh, ki ga pozna že dolga leta in je v njem videl prijatelja, odpotoval s Christine. Povedali so mu, da se med njima nič ne dogaja in da sta le prijatelja, a jima tega ne verjame. Če Christine to počne zato, da bi prizadela Kevina, ji uspeva," je še dejal vir.

Kot je znano, ločitev para ne poteka mirno. Na sodišču se prepirata tudi okoli teh predmetov, Christine pa je moža celo izsiljevala.

 

Komentarjev 2
  • indigokid 20:38 03.avgust 2023.

    zato se pa pri taki slavi in denarju z ženskami dela tako kot to počne Leonardo DiCaprio ... neumno se je iti v takem položaju neko zaupanje in nevem kaj ... lol :) Kevin optimist :D :D :D

  • tomaz696 18:40 03.avgust 2023.

    Šus v glavo