Magazin > VIP
7902 ogledov

Ločitev Kevina Costnerja: Bizarno, o teh predmetih se bo govorilo na sodišču

kevin costner Profimedia
Žena zahteva, da poravna tudi njene odvetniške stroške.

Žena igralca Kevina Costnerja, Christine Baumgartner, meni, da bi moral zvezdnik poravnati tudi njene odvetniške stroške v višini 100 tisoč dolarjev. 49-letnica pravi, da bi se visokim stroškom lahko izognila, če njen soprog na sodišču ne bi vložil zahtevka, da se mora do avgusta izseliti iz njegove vile. To bi sicer morala storiti v 30 dneh po vložitvi ločitvenih dokumentov ... O tej temi se bosta na sodišču pogovarjala 2. avgusta.

christine baumgartner | Avtor: Profimedia Profimedia

Baumgartner je z otroki medtem odpotovala na Havaje, kjer so jo na plaži ujeli paparaci. Ni videti, da se lepotica z ločitveno vojno pretirano obremenjuje, čeprav ni bila zadovoljna s sodnikovo odločitvijo, da ji na mesec pripada le 130 tisoč dolarjev visoka preživnina. Zahtevala je namreč skoraj enkrat več ... Zdravstvene stroške in stroške športnih aktivnosti otrok si bosta delila.

Sodnik je tudi odločil, da lahko Christine iz vile vzame obleke, torbice, kozmetiko in nakit, ne sme pa odnesti pohištva, umetnin, elektronskih in kuhinjskih naprav. Costner je potožil, da je ostal brez ponev, loncev in pribora, ki jih je plačal iz svojega žepa.  Ko je odnesla božično dekoracijo, je še molčal, tokrat pa je šla predaleč, meni igralec. Par se tako na sodišču sedaj prepira tudi okoli senčnika, sokovnika in sklede za sušenje solate.

 

Komentarjev 1
  • miro8 19:44 25.julij 2023.

    Ir. K., a si ti hodila ali hodil, kaj v šolo, al ne. A zakaj vprašam, ja zato, ker je 130x1 še vedno samo 130. Res ste butli.