Magazin > VIP
13684 ogledov

Ločitev Kevina Costnerja postaja umazana, s tem ga izsiljuje žena

kevin costner Profimedia
Ne drži se predporočne pogodbe.

Igralec Kevin Costner želi, da se njegova žena Christine Baumgartner, ki je pretekli mesec vložila ločitvene dokumente, izseli iz njegove hiše v Santa Barbari, ki jo je zvezdnik kupil leta 1988. Za selitev je imela 30 dni časa, piše v predporočni pogodbi, ki jo je par podpisal leta 2004. "Kljub številnim pozivom in Kevinovi ponudbi, da ji finančno pomaga pri selitvi, se Christine ni odselila. Namesto tega je zavzela stališče, da se ne bo izselila iz Kevinovega bivališča, če oziroma dokler Kevin ne pristane na njene finančne zahteve," je igralčeva pravna ekipa zapisala v sodnih dokumentih.

Po navedbah Costnerjevih odvetnikov je moral igralec, ženi, ko sta se poročila in ob prvi obletnici poroke, plačati 100.000 dolarjev, po ločitvi pa milijon, kar je tudi storil. Zvezdnik mora ženi nakazati še dodatnih 200 tisočakov za nakup novega doma in poravnati davek na nepremičnine ter zavarovanje za eno leto. Za zdaj ni znano, ali je to že storil. Je pa menda jasno, da igralec, ko ta mesec konča s snemanji, nima več doma, v katerega bi se lahko vrnil. "To me preseneča in žalosti. Enkrat sem že bil poročen in po ločitvi sem se znašel brez doma. Nisem želel, da bi se to še kdaj ponovilo. Zato sem Christine, ko sva leta 2003 začela razpravljati o poroki, dal jasno vedeti, da se ne bom več poročil, če ne bo jasno navedeno, da bodo moje nepremičnine ostale moje, ne glede na to, kaj se bo zgodilo v najinem zakonu," je zvezdnik zapisal v sodnih dokumentih.

V Christininem imenu se je oglasil njen odvetnik, ki pravi, da Costner poskuša ženo "in njune tri otroke vreči iz hiše, v kateri so živeli vse svoje življenje". Kevin, ki zahteva skupno skrbništvo, je te obtožbe zavrnil. "Ker bodo otroci vsaj polovico svojega časa preživeli pri meni, jih Christinina selitev ne bo motila. S Christine sva izoblikovala poletni urnik, da bi otrokom zagotovila gladek prehod med najinima domovoma."

Christine, ki je kot razlog za ločitev navedla nepremostljive razlike, naj bi proti možu vložila zahtevo za prepoved približevanja, kar pomeni tudi, da igralec ne more prodati svojega premoženja ali otrok odpeljati iz države. 

 

 

 

Komentarjev 4
  • Boschtjan Zupanchich 15:21 19.junij 2023.

    Ja, take So, Maščevalne Zlobnice , ... Pokvarjene Mrtvodušne Peklenske Hudičevske Satanske !!! ! !!!

  • PaPajapopi 09:00 19.junij 2023.

    Pohlep žensk je včasih res nerazumljiv.