Magazin > VIP
16349 ogledov

Costnerjeva bivša žena sedaj v zvezi z njim!

kevin costner, christine baumgartner Profimedia
On zaljubljen v pevko, ona v finančnika.

Pred kratkim smo poročali, da je oskarjevec Kevin Costner, ki se je letos ločil od Christine Baumgartner, spet zaljubljen. Srce mu je ukradla 49-letna pevka Jewel, sedaj pa so nas dosegle novice, da je oddana tudi Christine. In to že nekaj mesecev!

Lepotičin prijatelj je za People potrdil, da se že nekaj časa videva s svojim sosedom, finančnikom Joshem Connorjem, ki je - vsaj bil je - dober prijatelj njenega bivšega moža. "Najprej je bil le prijatelj," je dejal vir in dodal, da Christine uživa v njegovi družbi. "Je ločen oče, zato razume, kaj prestaja. Oba obožujeta ocean in življenje ob morju. To je nekaj, kar Christine osrečuje."

Da se med mamico treh najstnikov in Connorjem nekaj plete, se sicer govori že od avgusta, ko so ju skupaj ujeli na počitnicah. Fotografije para lahko vidite TUKAJ. Takrat sta zvezo še zanikala, saj je bila Christine še sredi ločitvenega postopka. Njuno prijateljstvo se je sicer omenjalo tudi na sodišču, kjer je Christinin odvetnik izjavil, da je Connor njegovi stranki posodil 20 tisočakov in plačal počitnice na Havajih. Baumgartner je takrat pričala, da s Connorjem nista spala v isti sobi in zanikala, da sta par.

Da se dobivata, sta prej omenjeni reviji sedaj potrdila dva vira. "Njuni življenji sta na isti točki. Skupaj se zelo zabavata," je povedal drugi vir.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.