Črne napovedi: Ali je sprožila začetek konca kraljeve družine?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Čustveni intervju vojvodinje Meghan, v katerem je trdila, da je nihče ni vprašal, ali je z njo vse v redu ali ne, bi lahko bil zelo škodljiv za kraljevo družino, pravi kraljevi strokovnjak.
Oglej si celoten članek

Kraljevski poročevalec Russell Myers se je pojavil na britanski pogovorni oddaji in spregovoril o dokumentarcu, v katerem je 38-letna vojvodinja Meghan razkrila, da se težko spopada s svojim novim položajem kot članica britanskega dvora.

Magazin Meghan Markle: Prijatelji so jo pred poroko s Harryjem posvarili

Strokovnjak meni, da bi intervju lahko pomenil “začetek konca” razmerja para s Harryjevo družino – saj njeni komentarji mečejo slabo luč na ostale člane kraljeve člane. "Meghan se bori. Zelo pomemben signal je dala, ko je povedala, da je nihče ni vprašal, ali je v redu, videti je bilo zelo surovo in zelo čustveno. Mislim pa, da je to lahko zelo škodljivo tudi za kraljevo družino," je povedal.

Zakaj bi lahko bili ostali člani kraljeve družine zelo jezni na Meghan, lahko preberete TUKAJ.

Magazin Harry priznal, da so govorice resnične

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 06:58 24. Oktober 2019.

    kura prtisjena, Harry pa se bolj, kaj si je navlekel na glavo. Pa tak čedn peb...

  • 10:18 23. Oktober 2019.

    Kva se je pa lovača slinila v to Kreljevo družino, za kamor ni !! - Dobro je vedele kaj jo …

  • 09:28 23. Oktober 2019.

    Verjetno bo mislila, da bodo plesali kot bo ona igrala. Rešitev je, da se ju odpika z vseh uradnih dogodkov. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.