Dejan Vunjak na ta način ostaja povezan s pokojnim očetom Brendijem

V zraku je moč čutiti pravo navdušenje.
Oglej si celoten članek

Dejan Vunjak je sin našega pokojnega legendarnega glasbenika Brendija, ki tudi sam uspešno stopa po stopinjah znanega očeta. Te dni se mudi na svoji prvi turneji, nad katero so njegovi poslušalci povsem navdušeni. 

Bilo je super, vsi smo uživali, vzdušje je bilo odlično”, “To je glasba moje mladosti”, “Nepozabno”, “Fantastično, redko kdaj vidiš takšno energijo, kot jo ima Dejan,” so se glasili nekateri odzivi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak)

Dejan že od začetka februarja nastopa v kulturnih domovih po celi Sloveniji, na skupno petnajstih koncertih. Poslušalcem predstavlja svoje ter Brendijeve pesmi in njegov pokojni oče bi bil nanj zagotovo zelo ponosen. Brendi je dočakal le 49 let, ko se je junija leta 2011 po koncertu v Lipici zgrudil in umrl. Dejan je za naš medij pred leti razkril, da se še vedno spominja njegovih nasvetov. Takrat je povedal: "Pravil je: Na 10 dobrih del se eno povrne. Ko se vzpenjaš po stopnicah, bodi prijazen, ker ne veš, koga boš na poti dol srečal. Bodi hvaležen za vsako službo. Spoštuj vsakega šefa, ker ti je dal priložnost.“

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.