Magazin > VIP
3694 ogledov

Dejan Vunjak na ta način ostaja povezan s pokojnim očetom Brendijem

dejan vunjak
V zraku je moč čutiti pravo navdušenje.

Dejan Vunjak je sin našega pokojnega legendarnega glasbenika Brendija, ki tudi sam uspešno stopa po stopinjah znanega očeta. Te dni se mudi na svoji prvi turneji, nad katero so njegovi poslušalci povsem navdušeni. 

Bilo je super, vsi smo uživali, vzdušje je bilo odlično”, “To je glasba moje mladosti”, “Nepozabno”, “Fantastično, redko kdaj vidiš takšno energijo, kot jo ima Dejan,” so se glasili nekateri odzivi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dejan Vunjak (@dejanvunjak)

Dejan že od začetka februarja nastopa v kulturnih domovih po celi Sloveniji, na skupno petnajstih koncertih. Poslušalcem predstavlja svoje ter Brendijeve pesmi in njegov pokojni oče bi bil nanj zagotovo zelo ponosen. Brendi je dočakal le 49 let, ko se je junija leta 2011 po koncertu v Lipici zgrudil in umrl. Dejan je za naš medij pred leti razkril, da se še vedno spominja njegovih nasvetov. Takrat je povedal: "Pravil je: Na 10 dobrih del se eno povrne. Ko se vzpenjaš po stopnicah, bodi prijazen, ker ne veš, koga boš na poti dol srečal. Bodi hvaležen za vsako službo. Spoštuj vsakega šefa, ker ti je dal priložnost.“

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.