Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Hranilnik Charity Money Box. Oblikovanje: Suck UK. Foto: Žurnal24 Skodelica Zipper Cup. Oblikovanje: Lee Weilang za Megawing. Foto: Žurnal24 Skodelica Zipper Cup. Oblikovanje: Lee Weilang za Megawing. Foto: Žurnal24 Skodelica Teeth Mug. Oblikovanje: Megawing. Foto: Žurnal24 Skodelica Teeth Mug. Oblikovanje: Megawing. Foto: Žurnal24 Nožek in namaz Butter! Better!. Oblikovanje: Yeongkeun Jeong. Foto: Žurnal24 Nožek in namaz Butter! Better!. Oblikovanje: Yeongkeun Jeong. Foto: Žurnal24 Nožek in namaz Butter! Better!. Oblikovanje: Yeongkeun Jeong. Foto: Žurnal24 Hranilnik Charity Money Box. Oblikovanje: Suck UK. Foto: Žurnal24 Posodice za shranjevanje Is That Plastic Collection. Oblikovanje: Yoyo Ceramics. Foto: Žurnal24 Posodice za shranjevanje Is That Plastic Collection. Oblikovanje: Yoyo Ceramics. Foto: Žurnal24 Posodice za shranjevanje Is That Plastic Collection. Oblikovanje: Yoyo Ceramics. Foto: Žurnal24 Svetilka Infiore. Oblikovanje: Estiluz. Foto: Žurnal24 Svetilka Infiore. Oblikovanje: Estiluz. Foto: Žurnal24 Stol Molecular Chair. Oblikovanje: Antonio Pio Saracino. Foto: Žurnal24 Jedilni pribor Join. Oblikovanje: Carsten Schelling, Sven Rudolph and Ralph Webe Foto: Žurnal24 Hranilnik Pyggy Bank. Oblikovanje: Nendo. Foto: Žurnal24 Hranilnik Pyggy Bank. Oblikovanje: Nendo. Foto: Žurnal24 Hranilnik Pyggy Bank. Oblikovanje: Nendo. Foto: Žurnal24 Hišica za mačke Cat Cabin. Oblikovanje: Loyal Luxe. Foto: Žurnal24 Hišica za mačke Cat Cabin. Oblikovanje: Loyal Luxe. Foto: Žurnal24 Hišica za mačke Cat Cabin. Oblikovanje: Loyal Luxe.
Skodelica na zadrgo in skodelica z zobmi, ptičja hišica za mačke in jedilni pribor "trojček". V petek spet poglejte deset nenavadnih oblikovalskih zamisli.
Oglej si celoten članek

Za začetek dve skodelici – bolj simpatična je tista "na zadrgo", "zobata" skodelica pa ni prav vabeča. Legendarni Tupperware je navdihnil barvito kolekcijo posodic za shranjevanje Is That Plastic. Ne, ni plastika, ampak so posodice keramične. Plastična pa je trojica nož, vilice in žlica, ki se lahko sklopi skupaj. Za na pot je mišljena priročna domislica Butter! Better! – združuje majhen nožek in maslo.

Ptičja hišica za muce
Ko ostane kak kovanec, lahko roma v rožnat hranilnik, ki je nekakšen križanec med steklenico in pujskom, ali pa v hranilnik "miloščina", ki je videti kot ideja Charlesa Dickensa. Svetilka Infiore je ime dobila po svoji "rožasti" obliki, stol Molecular Chair pa zaradi "molekulastega" videza. In za konec še hiška za muce, ki jo navdihujejo ptičje hišice. Vseh deset poglejte v galeriji!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.