Magazin
69 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Hranilnik Charity Money Box. Oblikovanje: Suck UK.
1/22
Žurnal24 main
Skodelica na zadrgo in skodelica z zobmi, ptičja hišica za mačke in jedilni pribor "trojček". V petek spet poglejte deset nenavadnih oblikovalskih zamisli.

Za začetek dve skodelici – bolj simpatična je tista "na zadrgo", "zobata" skodelica pa ni prav vabeča. Legendarni Tupperware je navdihnil barvito kolekcijo posodic za shranjevanje Is That Plastic. Ne, ni plastika, ampak so posodice keramične. Plastična pa je trojica nož, vilice in žlica, ki se lahko sklopi skupaj. Za na pot je mišljena priročna domislica Butter! Better! – združuje majhen nožek in maslo.

Ptičja hišica za muce
Ko ostane kak kovanec, lahko roma v rožnat hranilnik, ki je nekakšen križanec med steklenico in pujskom, ali pa v hranilnik "miloščina", ki je videti kot ideja Charlesa Dickensa. Svetilka Infiore je ime dobila po svoji "rožasti" obliki, stol Molecular Chair pa zaradi "molekulastega" videza. In za konec še hiška za muce, ki jo navdihujejo ptičje hišice. Vseh deset poglejte v galeriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.