Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Stenska ura Amarillo2. Oblikovanje: 2y1DEA. Foto: Žurnal24 Stenska ura Amarillo2. Oblikovanje: 2y1DEA. Foto: Žurnal24 Stenska ura Amarillo2. Oblikovanje: 2y1DEA. Foto: Žurnal24 Knjižna polica Parametric Bookshelves. Oblikovanje: Caterina Tiazzoldi. Foto: Žurnal24 Knjižna polica Parametric Bookshelves. Oblikovanje: Caterina Tiazzoldi. Foto: Žurnal24 Ura/dnevnik Watch Diary. Oblikovanje: Wonjune Song za Connect Design. Foto: Žurnal24 Ura/dnevnik Watch Diary. Oblikovanje: Wonjune Song za Connect Design. Foto: Žurnal24 Ura/dnevnik Watch Diary. Oblikovanje: Wonjune Song za Connect Design. Foto: Žurnal24 Ura/dnevnik Watch Diary. Oblikovanje: Wonjune Song za Connect Design. Foto: Žurnal24 Stojalce Freddy Feathers. Oblikovanje: Itay Ohaly. Foto: Žurnal24 Stojalce Freddy Feathers. Oblikovanje: Itay Ohaly. Foto: Žurnal24 Stolček Snoop. Oblikovanje: Karim Rashid za B-Line. Foto: Žurnal24 Stolček Snoop. Oblikovanje: Karim Rashid za B-Line. Foto: Žurnal24 Stolček Snoop. Oblikovanje: Karim Rashid za B-Line. Foto: Žurnal24 Sveča Ura. Videno na www.homedosh.com. Foto: Žurnal24 Stol z mizico Double Side. Oblikovanje: Matali Crasset za Danese. Foto: Žurnal24 Stol z mizico Double Side. Oblikovanje: Matali Crasset za Danese. Foto: Žurnal24 Stol z mizico Double Side. Oblikovanje: Matali Crasset za Danese. Foto: Žurnal24 Stol z mizico Double Side. Oblikovanje: Matali Crasset za Danese. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Kuhinja Soria. Oblikovanje: Vitor Xavier. Foto: Žurnal24 Stoječa lučka Paddle Task. Oblikovanje: Benjamin Hubert za Fabbian. Foto: Žurnal24 Stoječa lučka Paddle Task. Oblikovanje: Benjamin Hubert za Fabbian. Foto: Žurnal24 Stoječa lučka Paddle Task. Oblikovanje: Benjamin Hubert za Fabbian. Foto: Žurnal24 "Vreča spominov" MR. B. Videno na 222.yankodesign.com. Foto: Žurnal24 "Vreča spominov" MR. B. Videno na 222.yankodesign.com. Foto: Žurnal24 "Vreča spominov" MR. B. Videno na 222.yankodesign.com. Foto: Žurnal24 "Vreča spominov" MR. B. Videno na 222.yankodesign.com. Foto: Žurnal24 "Vreča spominov" MR. B. Videno na 222.yankodesign.com.
Knjižna polica, ki se malce pretvarja, da je polica, kuhinja, skrita v polkrogli, in medvedek, ki ima dober spomin – to se trije iz tokratne deseterice zabavnih in/ali domiselnih oblikovalskih dosežkov.
Oglej si celoten članek

Stenska ura Amarillo2 je narejena iz kartona in čas meri z opaznimi kazalci in malce hipnotično – zaradi koncentričnih krogov. In kupec jo domov odnese v "škatli za pico". Čas meri tudi Watch Diary. Ura je del sijoče bele table, na katero si je treba pisati opravke, pritrjevati fotografije in še kaj. Parametric Bookshelves je "knjižna polica", ki jo oblikujete po želji, saj sami določate razporeditev in število pravokotnih in kvadratnih "polic". Sveča Ura zna pokazati, koliko časa bo še gorela, stoječo lučko Paddle Task navdihujejo vesla, Double Side pa je zanimiv stol, ki se lahko hitro spremeni v praktičen stol z mizico. Kuhinja Soria, ki je skrita v polkrogli, navdušuje minimalistične domove, barvite stolčke Snoop, ki so lahko tudi mizica, pa je podpisal slavni in zelo delovni Karim Rashid.

Ne pozabi nikoli
Stojalce Freddy Feathers poskrbi za spominke in zapiske, nekaj podobnega pa počne tudi "vreča spominov" MR. B. – gre za prozorno "vrečko" v obliki medvedka, v katero spravite karkoli. Drobnarije, ki vas na nekaj spominjajo, malenkosti, za katere nimate prostora drugje, oblačila, ki bodo počakala nekaj mesecev ... Deseterico poglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.