Magazin
40 ogledov

Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Stenska ura Amarillo2. Oblikovanje: 2y1DEA.
1/35
Žurnal24 main
Knjižna polica, ki se malce pretvarja, da je polica, kuhinja, skrita v polkrogli, in medvedek, ki ima dober spomin – to se trije iz tokratne deseterice zabavnih in/ali domiselnih oblikovalskih dosežkov.

Stenska ura Amarillo2 je narejena iz kartona in čas meri z opaznimi kazalci in malce hipnotično – zaradi koncentričnih krogov. In kupec jo domov odnese v "škatli za pico". Čas meri tudi Watch Diary. Ura je del sijoče bele table, na katero si je treba pisati opravke, pritrjevati fotografije in še kaj. Parametric Bookshelves je "knjižna polica", ki jo oblikujete po želji, saj sami določate razporeditev in število pravokotnih in kvadratnih "polic". Sveča Ura zna pokazati, koliko časa bo še gorela, stoječo lučko Paddle Task navdihujejo vesla, Double Side pa je zanimiv stol, ki se lahko hitro spremeni v praktičen stol z mizico. Kuhinja Soria, ki je skrita v polkrogli, navdušuje minimalistične domove, barvite stolčke Snoop, ki so lahko tudi mizica, pa je podpisal slavni in zelo delovni Karim Rashid.

Ne pozabi nikoli
Stojalce Freddy Feathers poskrbi za spominke in zapiske, nekaj podobnega pa počne tudi "vreča spominov" MR. B. – gre za prozorno "vrečko" v obliki medvedka, v katero spravite karkoli. Drobnarije, ki vas na nekaj spominjajo, malenkosti, za katere nimate prostora drugje, oblačila, ki bodo počakala nekaj mesecev ... Deseterico poglejte v galeriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.