Deset stvari, ki vas bodo presenetile

Foto: Žurnal24 Foteljček Rrround. Oblikovanje: Arttu Kuisma in Janne Melajoki. Foto: Žurnal24 Zvočniki Edge. Oblikovanje: FORMBOTEN. Foto: Žurnal24 Zvočniki Edge. Oblikovanje: FORMBOTEN. Foto: Žurnal24 Zvočniki Edge. Oblikovanje: FORMBOTEN. Foto: Žurnal24 Koledar The Past. Oblikovanje: Chen Wan Jan, Fangyi Lai, Zhang Qiao Yan in Huang Foto: Žurnal24 Koledar The Past. Oblikovanje: Chen Wan Jan, Fangyi Lai, Zhang Qiao Yan in Huang Foto: Žurnal24 Foteljček Rrround. Oblikovanje: Arttu Kuisma in Janne Melajoki. Foto: Žurnal24 Foteljček Rrround. Oblikovanje: Arttu Kuisma in Janne Melajoki. Foto: Žurnal24 Mizica KUBO. Foto: Žurnal24 Mizica KUBO. Foto: Žurnal24 Mizica KUBO. Foto: Žurnal24 Nožek za lupljenje Rotary Peeler. Oblikovanje: Damian Evans za Joseph Joseph. Foto: Žurnal24 Nožek za lupljenje Rotary Peeler. Oblikovanje: Damian Evans za Joseph Joseph. Foto: Žurnal24 Nožek za lupljenje Rotary Peeler. Oblikovanje: Damian Evans za Joseph Joseph. Foto: Žurnal24 Nožek za lupljenje Rotary Peeler. Oblikovanje: Damian Evans za Joseph Joseph. Foto: Žurnal24 Stropna luč Rudolf Lighting. Oblikovanje: Volker Haug. Foto: Žurnal24 Vaza Big Bloom. Oblikovanje: The Cottage Industry. Foto: Žurnal24 Cvetlični lonec Tutoring. Oblikovanje: AAVRA. Foto: Žurnal24 Cvetlični lonec Tutoring. Oblikovanje: AAVRA. Foto: Žurnal24 Cvetlični lonec Tutoring. Oblikovanje: AAVRA. Foto: Žurnal24 Stol Tingle. Oblikovanje: Jason Bird za Luxxbox. Foto: Žurnal24 Stol Tingle. Oblikovanje: Jason Bird za Luxxbox. Foto: Žurnal24 Stol Tingle. Oblikovanje: Jason Bird za Luxxbox. Foto: Žurnal24 Stol/sušilec Hanging On The Drying Rack Chair. Oblikovanje: Eunggyu Lee, Junghoo Foto: Žurnal24 Stol/sušilec Hanging On The Drying Rack Chair. Oblikovanje: Eunggyu Lee, Junghoo Foto: Žurnal24 Stol/sušilec Hanging On The Drying Rack Chair. Oblikovanje: Eunggyu Lee, Junghoo Foto: Žurnal24 Stol/sušilec Hanging On The Drying Rack Chair. Oblikovanje: Eunggyu Lee, Junghoo
Stol za sušenje perila, foteljček, ki vabi kot tarča, okrogli nožek in vaza s povečevalnim steklom – vse to in še precej več so si zamislili oblikovalci.
Oglej si celoten članek

Najprej v kuhinjo, kjer preseneča okrogel nožek za lupljenje. Njegova odlika niso le tri rezila in minimalistična oblika, ampak tudi to, da ga je mogoče zelo
preprosto razstaviti, očistiti in spet sestaviti. Tako ljubek nožek najbrž ne bi pomotoma končal v smeteh. Nič manj praktičen ni "multifunkcionalen in odličen za majhna stanovanja" stol/sušilnik, ki ga je treba le prisloniti k radiatorju in toplota bo naredila svoje. Praktičnosti ne manjka niti stolčku Tingle, ki je lahko stol ali mizica, pospravite pa kar enega na drugega. Mnogo udobnejši in zelo barvit pa je foteljček Rrround. Okrogel, kot napoveduje že njegovo ime, s "tarčastim" vzorcem in narejen iz starih preprog.

Čas teče prehitro
Mizica Kubo se upira nenapisanemu pravilu, da naj bo miza okrogla, ovalna ali štirioglata, brezžični zvočniki Edge si želijo v zelo moderna stanovanja, koledar The Past pa opominja, kako hitro teče čas – ko ga potegnete tako kot toaletni papir, dnevi kar zbežijo mimo. Stropna luč Rudolf Lighting se spogleduje z rogovjem jelenčka Rudolfa. Za konec pa še dve pogruntavščini za tiste, ki nam lepšajo domove in dneve. Del vaze Big Bloom je tudi povečevalno steklo, ki približa lepoto cvetja, cvetlični lonec Tutoring pa "raste" skupaj z rastlinico in jo hkrati greje s po višini nastavljivo lučko. Poglejte galerijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.