Domen Kumer prestrašil oboževalke

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Očitno voditelj in pevec rad podraži s kakšno šalo.
Oglej si celoten članek

Domen Kumer je v soboto v finalni oddaji šova Bar zaključil s svojo prvo voditeljsko sezono. Ob tej priložnosti je svojo sovoditeljico Jasno Kuljaj vprašal, kaj bo po novem počela ob sobotah. Jasna mu je na to odgovorila, da bo predvsem mama in da se tega že zelo veseli. Kumer ji je na to odvrnil: "Jaz bom pa delal na tem, da bom oče." 35-letni voditelj nam je sicer še v jeseni zatrdil, da je samski, zato nas je njegova izjava presenetila, a očitno si oboževalke lahko oddahnejo, saj Domen ni mislil resno. "Malo šale nikoli ne škodi," nam je odgovoril. 

Kumer se je po nekaj letnem glasbenem premoru na zabavno sceno sicer vrnil spomladi, s skladbo Midva. V času, ko ni pel, se je ukvarjal z dobičkonosnim nepremičninskim poslom v Avstriji, v katerega ga je vpeljal oče. A Domen nam je v jeseni razkril, da s srcem ni bil pri poslu in da je s časom ugotovil, da pogreša svet zabavljaštva. Očitno mu je povratek uspel, saj je poleg glasbenega hita, dobil tudi prvo priložnost za vodenje oddaje. 

Bankrot? Kumer zaupal, ali mu grozi bankrot

Magazin Domen Kumer: To se je zgodilo z njegovim gradbenim poslom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.