Magazin > VIP
3141 ogledov

Domen Kumer prestrašil oboževalke

bar_2018, domen kumer Planet TV
Očitno voditelj in pevec rad podraži s kakšno šalo.

Domen Kumer je v soboto v finalni oddaji šova Bar zaključil s svojo prvo voditeljsko sezono. Ob tej priložnosti je svojo sovoditeljico Jasno Kuljaj vprašal, kaj bo po novem počela ob sobotah. Jasna mu je na to odgovorila, da bo predvsem mama in da se tega že zelo veseli. Kumer ji je na to odvrnil: "Jaz bom pa delal na tem, da bom oče." 35-letni voditelj nam je sicer še v jeseni zatrdil, da je samski, zato nas je njegova izjava presenetila, a očitno si oboževalke lahko oddahnejo, saj Domen ni mislil resno. "Malo šale nikoli ne škodi," nam je odgovoril. 

Kumer se je po nekaj letnem glasbenem premoru na zabavno sceno sicer vrnil spomladi, s skladbo Midva. V času, ko ni pel, se je ukvarjal z dobičkonosnim nepremičninskim poslom v Avstriji, v katerega ga je vpeljal oče. A Domen nam je v jeseni razkril, da s srcem ni bil pri poslu in da je s časom ugotovil, da pogreša svet zabavljaštva. Očitno mu je povratek uspel, saj je poleg glasbenega hita, dobil tudi prvo priložnost za vodenje oddaje. 

Domen Kumer bo junija izdal nov album. (Foto: Osebni arhiv) Bankrot? Magazin Kumer zaupal, ali mu grozi bankrot bar show Magazin Domen Kumer: To se je zgodilo z njegovim gradbenim poslom
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice