Magazin > Film & Glasba & TV
63 ogledov

Natalija že drugič pred oltar

Natalija Verboten in Domen Kumer
1/7
Žurnal24 main
Po tem, ko so pred časom v medije in na splet pricurljale poročne fotografije Natalije Verboten in Domna Kumra, sta pevca končno pojasnila, kaj se pravzaprav dogaja.

Priljubljena pevca sta po burnem odzivu na njunih uradnih straneh na Facebooku razložila, da sta se poročila le za potrebe videospota za skladbo Tvoja mama, ki jo prepevata v duetu.

Besedilo skladbe Tvoja mama avtorjev Domna Kumra in Natke Geržina govori o ljubezni na prvi pogled, ki pa ni po volji njeni mami. To je bil seveda povod za hudomušen scenarij, poln duhovitih prizorov – eden izmed njih je tudi hladen tuš, ki ga doživi Domen, ko namesto pod Natalijinim oknom vasuje pod napačnim, maminim oknom. ''Nazadnje smo potrebovali še župnika in nahecali smo Dejana, mojega moža, da je dal piko na i šaljivemu spotu za to poskočno pesem,'' je priznala Natalija, ki je za vlogo neveste oblekla poročno obleko Urše Drofenik.

''Snemanje na prelepem Krasu je bilo zelo zabavno,'' se strinjata nasmejana Štajerca. ''Ekipa se je zvijala od smeha, k temu sta poleg naju 'mladoporočencev' in 'duhovnika' pripomogla tudi, v vlogah Natalijine mame in očeta, najina dobra prijatelja Mira Skuhala in Iztok Harb. Upam, da bo v dobro voljo spravil tudi gledalce,'' razlaga Domen. Medtem ko se Domen zadnja leta odlično znajde in počuti tudi v narodnozabavnih vodah in narodni noši, si je le-to Natalija, kljub dolgoletnemu delovanju na narodnozabavni sceni, za pred kamero prvič nadela prav zdaj. ''Nošo sem oblekla z velikim veseljem, ponosom in spoštovanjem – kot vedno, ampak tokrat res prvič pred kamero. V skladbi Tvoja mama se prepletata tradicija in modernejši aranžma ta pridih smo želeli ustvariti tudi pri videospotu," je pokomentirala Natalija.

Glede na to, da smo v rumenem tisku že večkrat prebrali, da ima Domen menda težko nogo za volanom avtomobila, nas je zanimalo, kako se je tokrat za potrebe snemanja prvič znašel za volanom traktorja. ''Voziti se s traktorjem je bila nepozabna izkušnja, tako sem se vživel v vožnjo, da me skoraj niso dobili na snemanje naslednjih prizorov, haha. Že kot otrok sem z zanimanjem opazoval traktoriste in vedno imel željo sesti na traktor in se z njim peljati, tako da je bilo to snemanje izvrstna priložnost za uresničitev želje iz otroštva,'' je bil za konec zgovoren Domen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.