Magazin > VIP
90 ogledov

Sabina Mali ustvarja za otroke

Sabina Mali Mediaspeed.net
Sabina Mali, ki je v oddaji Riba na oko goste navdušila s svojimi kulinaričnimi specialitetami, je dekle mnogih talentov. Med drugim tudi riše. Najraje na platno z oljnimi barvami.

Da Sabina Mali ni od muh, ve vsakdo, ki jo je imel priložnost spoznati. Lastnica največjega števila lepotnih nazivov pri nas, Playboyevo dekle leta, pevka in povezovalka programa, v zadnjem času pa predvsem vizažistka, se – kot smo lahko videli v ponedeljek – zelo dobro znajde tudi v kuhinji.

V oddaji Riba na oko je goste navdušila s svojimi kulinaričnimi specialitetami. "Gostom sem pripravila tisto kar so najmanj pričakovali od mene, za predjed šparglje v gobovi omaki, za glavno jed svinjsko ribico z gresovimi cmoki in za sladico flambirano sadje," nam je povedala Sabina in priznala, da je pred tem poznala le plesalca, pevca in koreografa Jacoba Kapusa in pevca ter producenta Domna Kumra, pa še njiju samo preko revij in televizije.

"Sem pa zelo vesela, da smo bili mi vsi nametani v to oddajo, ki se nismo poznali in je bilo vse toliko bolj pristno. Ksenija Jus in Davorka Požgan sta mi takoj prirasli k srcu! Najbolj me je presenetil Domen, ker se mi je zdel tip človeka, ki ne zna kuhati, da mu to naredi mama ali pa se raje odpravi ven jest. No, zelo hitro sem ugotovila, da se motim in vzamem vsako besedo nazaj!," nam je povedala Malijeva, celotedensko kulinarično popotovanje pa ocenila kot "nadvse zabavno, vsake toliko komično in alkoholizirano ... predvsem pa kot izkušnjo, ki je nikoli ne bom pozabila!"

Dvakrat na naslovnici Playboya

Sabina Mali | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ker se konec meseca obeta velika Playboyeva zabava ob desetletnici izhajanja omenjene revije v slovenskem jeziku, smo Sabino povprašali tudi, kako se spominja svojega fotografiranja v Evinem kostumu. "Na snemanju, ki se je začelo ob 6h in končalo ob 23h, ni bilo čutiti treme, bolj je bilo čutiti adrenalin. Bila sem v dobri ekipi s čudovito fotografinjo Ivano Krešič, zato je bil to pravi užitek. Bilo je zabavno, vsake toliko je kdo vprašal, če me kaj zebe. Šlo je za šalo, kajti ležati nag na krilu letala, ki se žge na soncu, je zelo zanimivo," nam je povedala v smehu, nato pa v resnejšem tonu dodala, da jo je najbolj presenetil odziv babice, ki ji je po ogledu fotografij dejala, da je zelo postavna.

Sabina se bo Playboyeve zabave udeležila, saj je prepričana, da bo to ena od najboljših zabav. Je tudi ena od kandidatk za Playboyevo dekle desetletja. Sicer pa z omenjeno revijo nikoli ni nehala sodelovati, saj na njihovi spletni strani še vedno piše bloge in jim je vedno na voljo. Da so nad njo navdušeni tudi založniki pa priča dejstvo, da se je na naslovnici pojavila že dvakrat. Drugič ob začetku zadnjega svetovnega nogometnega prvenstva. Zanjo je v Evinem kostumu na -4 stopinje Celzija brcala žogo.

Umetniška žilica

Sabina Mali_Miss Africa | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Sabina pa ima tudi umetniško žilico. "Sem en tak mini umetnik, ki riše le takrat, ko sem žalostna ali ko vidim grozote okoli mene. Včasih pa narišem kaj iz preteklosti. Najraje rišem na platno z oljnimi barvami. Z njimi sem ustvarila tudi sliko Miss Africa, ki jo bom podarila dražbi za pomoč otrokom z rakom in krvnimi boleznimi! To pa zato, ker me boli srce, da otroci trpijo. Še preden sploh shodijo se morajo boriti s tako hudimi boleznimi!," odločitev za to plemenito dejanje pojasnjuje Sabina, ki se trenutno poleg vizažiranja posveča še glasbi, hostesnemu delu in učenju manekenske hoje in poziranja. Če je treba, pa poprime tudi za fotoaparat. Sodeč po fotografijah, ki jih objavlja na svojem Facebook profilu, ji leži tudi to.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.