Domen Kumer: To se je zgodilo z njegovim gradbenim poslom

Foto: Saša Despot predstavitev šova Bar
Foto: Saša Despot predstavitev šova Bar
Zakaj se je pevec odpovedal dobičkonosnemu poslu v Avstriji?
Oglej si celoten članek

Domen Kumer je pred leti svojo dvanajstletno glasbeno kariero obesil na klin in se posvetil donosnem gradbenem poslu, v katerega ga je vpeljal oče. V sosednji Avstriji je namreč kupil parcele in začel graditi stanovanja, a že leta 2014 povedal, da mu med poslom, delal je tudi na gradbišču, čez glavo šine kakšna melodija. Zdržal je do letošnje pomladi, ko se je na sceno vrnil s skladbo Midva. Očitno je bil čas res pravi, saj se bo Domen vrnil v velikem slogu, na Planet TV so mu to jesen namreč zaupali vodenje resničnostnega šova Bar, ki ga bo vodil skupaj z Jasno Kuljaj.

Magazin Jasna Kuljaj o Kumru: "Če naju ne bi vzel Planet, bi naju poklical Potrebuješ"

Kaj pa gradbeništvo, se Kumru ni obrestovalo? "Posel je bil uspešen, a s srcem nisem bil pri njem. Po dvanajstih letih na glasbeni sceni sem potreboval odmor, a sem hitro ugotovil, da me vleče nazaj v glasbo. Očitno je bil čas pravi in sedaj se vidi, da se mi je ta odločitev obrestovala," nam je zaupal 35-letni Domen, ki pa je še vedno samski in pravi, da tisto pravo še kar čaka.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 14:12 3. September 2018.

    V avstriji ni prostora za lenuhe in lopove,tam je red in treba delati in ne mores biti pridedav na drzavne …

  • vec
    18:53 1. September 2018.

    Roko na srce, ampak jest na njegovem mestu pičim direkt v Germanijo in se deklariram kot sirijec, ker ON zgleda …

  • 15:31 1. September 2018.

    Kumer je luzer,bil in bo.Nesposoben in odvisen od fotra.Kriv je tastari,ker ni bil sposoben vzgojit tega kretena v normalno,samostojno osebo,ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.