Doroteja Knehtl: Slovenija se ji smejala, a je dokazala, da ni "bleferka"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zvezdnica resničnostnega šova Ljubezen po domače dokazuje, da kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje…
Oglej si celoten članek

Doroteja Knehtl se je v zadnji sezoni priljubljenega šova Ljubezen po domače borila za srce mladega Renata Lužarja, a ga s svojo lepoto kljub vsemu ni uspela osvojiti, saj se je Renato do ušes zaljubil v njeno tekmico Tamaro, s katero sta par še danes. 

grde kritike To je po šovu Ljubezen po domače sklenila Doroteja

Doroteja je v šovu povedala, da dela kot model, a za to ni imela veliko dokazov, zato so gledalci o resničnosti njenih navedb močno dvomili. Vendar je Doroteja očitno sledila svojim sanjam in danes že žanje prve uspehe. Kot nam je zaupala, je pred kratkim kot model nastopila na 19. Frizerskem festivalu, kot statistka v novem videospotu Jana Plestenjaka (Povej mi, kaj bi rada), nastopa pa tudi v nekaterih oglasih. Sicer pa se svetlolaska ne zanaša le na delo v svetu manekenstva, temveč hodi tudi v službo, izdala nam je, da dela v vrtcu. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:32 26. Oktober 2018.

    Taka zlobna koleričarka s phihopatskimi izpadi dela v vrtcu?! Ubogi otroci. Glede dela na frizerskem sejmu: vzamejo vse, ki imajo …

  • 08:36 26. Oktober 2018.

    ta je prbita v glavo...tko kt remeljni na leseni strehi...

  • 08:09 26. Oktober 2018.

    Vsak/a ima svojo lepoto in če v to sam/a verjame toliko bolje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.