Magazin > VIP
19841 ogledov

Doroteja Knehtl: Slovenija se ji smejala, a je dokazala, da ni "bleferka"

Doroteja Knehtl POP TV
Zvezdnica resničnostnega šova Ljubezen po domače dokazuje, da kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje…

Doroteja Knehtl se je v zadnji sezoni priljubljenega šova Ljubezen po domače borila za srce mladega Renata Lužarja, a ga s svojo lepoto kljub vsemu ni uspela osvojiti, saj se je Renato do ušes zaljubil v njeno tekmico Tamaro, s katero sta par še danes. 

doroteja, renato lužar grde kritike Magazin To je po šovu Ljubezen po domače sklenila Doroteja

Doroteja je v šovu povedala, da dela kot model, a za to ni imela veliko dokazov, zato so gledalci o resničnosti njenih navedb močno dvomili. Vendar je Doroteja očitno sledila svojim sanjam in danes že žanje prve uspehe. Kot nam je zaupala, je pred kratkim kot model nastopila na 19. Frizerskem festivalu, kot statistka v novem videospotu Jana Plestenjaka (Povej mi, kaj bi rada), nastopa pa tudi v nekaterih oglasih. Sicer pa se svetlolaska ne zanaša le na delo v svetu manekenstva, temveč hodi tudi v službo, izdala nam je, da dela v vrtcu. 

Komentarjev 9
 • Majazmaja 10:32 26.oktober 2018.

  Taka zlobna koleričarka s phihopatskimi izpadi dela v vrtcu?! Ubogi otroci. Glede dela na frizerskem sejmu: vzamejo vse, ki imajo dolge lase. Tudi moje sošolke iz srednje in faxa so se prijavile in bile sprejete. Statistka v Plastelinovem spotu? Seveda, ...prikaži več ena izmed mnogih in ziher se je sploh ne vidi.

 • mizimazi 08:36 26.oktober 2018.

  ta je prbita v glavo...tko kt remeljni na leseni strehi...

 • Avatar olor
  olor 08:09 26.oktober 2018.

  Vsak/a ima svojo lepoto in če v to sam/a verjame toliko bolje.