Drama po predvajani oddaji: POP TV zahteva dokazila

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Kako POP TV preveri družine.
Oglej si celoten članek

Ustvarjalci šova Delovna akcija so v tej sezoni pomagali družini Flisar iz Murske Sobote, ki jo sestavljata mama Suzana in njen sin Tomas. Suzana je povedala, da je njeno življenje že od otroštva prežeto z nasiljem in alkoholom, starši ji niso nudili toplega in varnega doma, podobno se je ponovilo tudi z bivšim partnerjem. "Partner se s sinovo boleznijo ni sprijaznil. Ni se ukvarjal z njim, ni se mu posvetil, kot bi se mu mogel. Pa še tepel me je. Počakal me je pred blokom, drl se je name, porinil vstran, jaz sem bila v nezavesti. Otrok se je jokal, on je pa mlatil po meni," je v oddaji povedala Suzana. Mož si je kmalu našel novo partnerko in se odselil.

Po oddaji se je oglasi bivši mož, ki trdi, da so bila v oddaji prikazana izkrivljena dejstva. "V najini zvezi absolutno ni prišlo do nobenega nasilja, sploh pa, da bi bila v nezavesti. Gospa ne izbira sredstev za dosego cilja, manipulira na račun otroka kot tudi mene. Pohlep pri njej ne pozna meja," je med drugim zapisal na spletu

Ali si je nekdo zaslužil prenovo ali ne, je večkrat tudi priljubljena debata na forumih, zato nas je zanimalo, ali POP TV preveri trditve družin, preden jim priskočijo na pomoč. "Družine in posameznike, ki jim dom prenovimo, skrbno izberemo na podlagi več uradnih dokazil ter v upanju, da jim bomo vsaj malo polepšali življenje. To je tudi naše edino vodilo pri ustvarjanju oddaj, saj smo v  petih sezonah Delovne akcije prenovili že 35 domov in s tem pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo," pravijo.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:20 9. April 2023.

    Temu, da so vse temeljito pregledali, ne verjamem.

  • 10:09 9. April 2023.

    Naj pop TV naredi serijo pregleda v kakšnem stanju so prenovljene hiše . Verjetno vse v razsulu kot prej. Če …

  • 10:02 9. April 2023.

    Preverjanje akcije je bolj na trhlih nogah , vsi porinejo v ospredje otroke in popljuvajo vse svoje bivše partnerje. one …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.