Magazin > VIP
96076 ogledov

Škandal po Delovni Akciji: "Gospa manipulira na račun otroka"

Delovna akcija Voyo
Suzano iz zadnje oddaje Delovna Akcija javno blati bivši mož.

Voditeljica Ana Praznik je s svojimi mojstri v zadnji oddaji Delovne akcije na pomoč priskočila družini Flisar iz Murske Sobote. Družino sestavljata mama Suzana in njen sin Tomas. Mama in sin sta zelo povezana, nerazdružljiva in vse počneta skupaj. Tomas je fant s posebnimi potrebami, zato je Suzana tudi njegova asistentka. Povedala je, da je njeno življenje že od otroštva prežeto z nasiljem in alkoholom, starši ji niso nudili toplega in varnega doma, podobno se je ponovilo tudi z bivšim partnerjem. "Partner se s sinovo boleznijo ni sprijaznil. Ni se ukvarjal z njim, ni se mu posvetil, kot bi se mu mogel. Pa še tepel me je. Počakal me je pred blokom, drl se je name, porinil vstran, jaz sem bila v nezavesti. Otrok se je jokal, on je pa mlatil po meni," je v oddaji povedala Suzana. Mož si je kmalu našel novo partnerko in se odselil.

A oddaja je močno razburila Tomasovega očeta in Suzaninega bivšega moža, ki se je oglasil na Facebook strani časopisa Vestnik. "Kot oče Tomasa sem zelo prizadet zaradi izkrivljenih dejstev v oddaji. V najini zvezi absolutno ni prišlo do nobenega nasilja, sploh pa, da bi bila v nezavesti. Gospa ne izbira sredstev za dosego cilja, manipulira na račun otroka kot tudi mene. Pohlep pri njej ne pozna meja," je med drugim zapisal Tomasov oče Matej Toth. Povedal je še, da ga imajo vsi zelo radi, tudi stari starši po očetovi strani, a jim Suzana brani stike, kot tudi to, da bi ga odpeljal na morje. Suzani še očita, da imajo njeni starši veliko hišo, ki je napol prazna in vikend. Njegove zapise lahko preberete spodaj. 

Suzana je za zurnal24.si povedala, da so vse to izmišljotine in da si želi Tomasov oče s temi zapisi le oprati ime: "To si izmišljuje, same laži. S Tomasom je imel zelo malo stika, nikoli ni imel časa zanj. Bila je težava tudi s preživnino, dvakrat sem jo morala zahtevati preko sodišča. Rad bi nagajal, hoče se zmazati, jaz pa ga ignoriram. Imam tudi dokument od sodišča, ko me je tepel pred blokom, posledice imam še danes, od takrat imam namreč stalne glavobole. Odšla sem, da sem poskrbela za otroka in zase. Kar se tiče hiše mojih staršev, pa tam živi moj brat z družino in ni prostora še za naju, ker je tam preveč ljudi."

Delovna akcija | Avtor: Facebook Facebook

Delovna akcija | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 14
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 21:33 04.april 2023.

    Po moje je pa potrebno pri takih zgodbah krivdo lepo razpoloviti, pa pridemo tam nekje do polovice.

  • don7 19:10 04.april 2023.

    Ne vem, kaj ni jasno... Pop zločinke so tako prežete z feministično agendo, da je to strahota!! Arkotova zločinka, ko jo pokliče gledalec, kako so ga uničili, mu ukradli otroka, ga strpali v drugo državo, uničili življenje njemu, otroku, otroka ...prikaži več potijčili, tujko ugrabiteljico podprli, kršili mednarodne konvencijo o otrokovih pravicah... SKRATKA ŽALOSTNA ZGODBA FEMINISTIČNIH SLOVENSKIH SODIŠČ... In 5a zverina od Arkotove, vsa Nevroticna odgovori, da ona oa že ne bo izpostavljala otrok...

  • munja 15:53 04.april 2023.

    Če je poudarek na tem, da se pomaga tistim, ki so pomoči res potrebni, potem bi bilo potrebno stvar malo bolj preverit. Če pa se obnavlja vsakemu, ki se prijavi, potem pa naj bo tako.

Sorodne novice