Magazin > VIP
11646 ogledov

Ob zgodbi Gregorja (Delovna akcija) bi še kamen zajokal

Delovna akcija
1/5
Voyo/Printscreen
Pravijo, da tako žalostne zgodbe v oddaji Ane Praznik še ni bilo.

Voditeljica Ana Praznik je v zadnji oddaji Delovne akcije dom prenovila 22-letnemu kuharju, njegova zgodba pa je tako žalostna, da bi zajokal še kamen. Gregor Drmelj iz Laškega je živel v razpadajoči hiši, ki jo je podedoval po pokojnih starših.

A ne le trenutni položaj, Gregorjevo življenje je trpko že od rosnih let. Odraščal je v pomanjkanju in lahkoti, vzgajala sta ga hudo bolna starša, ki jima je bil v mladosti odvzet. Najprej je stanoval v kriznem centru, kasneje v zavodu. Kasneje sta mu oba starša umrla. Najprej mama, leto za tem še oče. Ostala mu je le razpadajoča hiša. Za povrh vsega nima denarja, da bi naredil izpit za avto, zato vsak dan, v vseh vremenskih razmerah, do službe in nazaj prehodi dolgo in strmo pot. 

Da bi lahko zaživel v zdravem okolju, so njegovi sodelavci, ki so mu kot družina, na pomoč poklicali voditeljico Ano Praznik in njene sodelavce v oddaji Delovna akcija. Seveda se je Ana na prošnjo odzvala in Gregorju uredila dom, na katerega je lahko ponosen. V galeriji si lahko ogledate fotografije pred in po prenovi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice