Magazin > VIP
58976 ogledov

Na POP TV se vrača ena najbolj priljubljenih voditeljic!

ana praznik 24UR
V preteklih letih je osrečila številne, ki jim je s pomočjo ekipe izboljšala bivalne pogoje.

Ana Praznik se vrača na male zaslone, z njo pa se vrača seveda tudi Delovna akcija. Oddaja, v kateri Ana z ekipo najrazličnejših mojstrov vstopi v dom ljudi, ki so se znašli v težavah. S skupnimi močmi jim uredijo dom in s tem poskrbijo, da je domovanje po prenovi primernejše ter tudi prijetnejše. Ana se zaveda, da je veliko ljudi, ki imajo slabe, neprimerne bivalne pogoje, zato upa, da se bo v njihovo oddajo prijavilo čim več takih, ki potrebujejo pomoč, da jim bo lahko z ekipo čim prej priskočila na pomoč. In kakšne občutke ima Ana pred novo sezono te priljubljene oddaje?

"Najbolj se veselim tega, da bomo novim družinam omogočili boljše življenje. Veselim se akcije, tega, da bomo z mojstri spet združili moči, prenovili nove zgodbe. Sama osebno se vedno veselim tudi vseh zabavnih trenutkov, ki pridejo na snemanju, in pa seveda vedno mi je izziv, kako in s čim presenetiti naše družine. Posebnih skrbi pred novo sezono oddaje nimam. Bolj kot skrb imam željo, da bi se na Delovno akcijo prijavilo čim več družin, lahko se prijavijo same ali jih drugi, ter da bomo izmed prijav zbrali res tiste družine, ki to najbolj potrebujejo in jim omogočili lepši jutri," je povedala. 
 

Komentarjev 3
  • Ender3 17:26 29.oktober 2022.

    Kaj je, portal žurnal24.si oglasna tabla za Poptv. Jebeš komercialne greznice in šove njihove produkcije. Ljudje bi jih morali bojkotirati, če jih že prepovedati ne morejo..

  • ana77 16:16 29.oktober 2022.

    Kdo je to ?

  • Janez Mušič 14:11 29.oktober 2022.

    😂😂😂😂😂😂PRVIČ VIDIM 😂😂😂😂😂

Sorodne novice