Magazin > VIP
4334 ogledov

Znana Slovenka od naše prvakinje dobila neverjetno darilo

Ana Praznik instagram
Za svoj 40. rojstni dan je Ana Praznik pripravila zabavo, ki se jo je udeležilo več kot 120 ljudi.

tina trstenjak | Avtor: Instagram Instagram
V soboto, 2. julija je nas svoj račun prišla Ana Praznik, saj je točno na svoj rojstni dan priredila veliko zabavo v Mariboru. Ana se je v družbi družine, prijateljev in sodelavcev počutila več kot odlično, pravi, da tako dolgo ni še nikoli plesala. Plesala naj bi namreč več kot deset ur.

Za prav posebno presenečenje je poskrbela judoistka Tina Trstenjak, ki je Ani v dar podarila leseno škatlo s podpisom in vgravirano zlato olimpijsko medaljo, ki jo je osvojila leta 2016 v Riu na Poletnih olimpijskih igrah. "To je bilo zame prav posebno presenečenje. Je resnično personalizirano darilo. Zdaj lahko tudi rečem, da imava olimpijsko medaljo obe, Tina in jaz," v smehu doda.

Čeprav se mnogi zaradi bližajočih se okroglih letnic nemalokrat kar precej obremenjujejo, Ana ne sodi mednje. "Vsak to dojema po svoje. Nekateri se morda bojijo staranja, nekateri negotove prihodnosti, a vseeno je treba gledati racionalno, da se osredotočimo na svoje počutje in smo v krogu ljudi, ki pozitivno vplivajo na nas."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.