Magazin > Film & Glasba & TV
57140 ogledov

Veste, katerega znanega Slovenca je nekoč ljubila Ana Praznik?

ana praznik POP TV
Spet sta povezana, a tokrat le glasbeno.

Praznovanje jubileja ene največjih zgodb v slovenski popkulturi se nadaljuje z mashupom 'Popstars United', ki so ga pevci, po zgledu številnih tujih zvezd, s hišnim producentom Zvonetom Tomcem, na novo stkali iz hitov 'Reci, da si za', 'Ubila si del mene' in 'Odpelji me'. Video so posneli na nepozabnem razprodanem šovu v Cvetličarni. 

Le 10 dni po nepozabnem Popstars vikendu v ljubljanski Cvetličarni in La Siesti v Markovci prihaja na radijske in TV-postaje ter splet prva skupna pesem glavnih junakov turnej Popstars. Alenka, Ana, Dennis, Mark, Sebastian, Steffanio in Tinkara so kot himno svojega žlahtnega jubileja in poklon poslušalcem, ki jih spremljajo in podpirajo že dvajset let, ustvarili mash-up po zgledu tistih z vrhov svetovnih glasbenih lestvic. V njem so nostalgične elemente, ki zbudijo mladostne spomine, spojili s sodobnimi glasbenimi trendi, se na novo vokalno prepletli ter posneli tudi nekaj novih elementov.

Snemanje singla Bepop x Game Over x Sebastian - 'Popstars United' se je aprila odvilo v studiu Zvoneta Tomca, ki je pred dvema desetletjema soustvaril tudi vse njihove največje uspešnice. Je bilo pa tokrat vseeno precej drugače. "Občutek je bil, kot bi bili skupaj v studiu pred nekaj tedni, ne pa da je vmes minilo več kot 15 let. Je bilo pa delo lažje, ker zdaj sami bolj vedo kaj hočejo in kako to doseči. Včasih sem bil jaz dirigent, zdaj je bilo to vse bolj sodelovanje kolegov, dobro se poznamo in delo je teklo hitreje kot včasih," je povedal Zvone.

Sicer pa nekdanji najstniški idoli nekoč niso bili povezani le profesionalno. Pred kratkim je Alenka razkrila, da sta s pokojinim članom zasedbe Bepop Nejcem drug do drugega gojila simpatijo, ob tem pa smo se spomnili, da sta bila nekoč par tudi Steffanio in Ana Praznik, danes priljubljena radijska in televizijska voditeljica. Oba imata danes že svoji družini, še vedno pa po vseh teh letih znata lepo sodelovati, kar se tiče skupnih glasbenih projektov. 

Komentarjev 1
  • Ender3 00:26 13.junij 2022.

    To mi zaudarja po naftalinu.

Sorodne novice