Magazin > VIP
18575 ogledov

Tinkara Fortuna razkrila to o sestri pokojnega Bepopovca Nejca

Tinkara Fortuna Instagram
Brat in sestra se nista poznala.

Še vedno odmeva koncert, vrnitev Popstars turneje, ki se je zgodila pred dnevi v Cvetličarni. Nastopajoči Sebastian, Game Over in Bepop so združili svoje oboževalce in poskrbeli za nepozaben večer. Največje presenečenje pa je bila zagotovo sestra pokojnega Nejca. Od njegove tragične smrti mineva že 20 let, v njegov spomin pa je 18-letna Eva zapela pesem Moje sonce, spremljale pa so jo tri članice skupine Bepop, Ana, Tinkara in Alenka.

Kasneje se je Tinkara oglasila tudi preko družbenega omrežja in razkrila, da se Nejc in Eva nista nikoli spoznala.

" … Da se nam je Bepopkam na odru pridružila Nejčeva sestra @evaerazem , ki je stara ravno toliko, kot je bil Nejc, ko so nas pred 20imi leti izbrali v oddaji Popstars.  Nikoli se nista spoznala, a vendar imata ogromno podobnosti. V ponos nam je, da se nam je pridružila na odru in tako lepo zapela Moje sonce, meni pa še dodatno v ponos, ko vidim v publiki in v zaodrju tudi svojo hči Tajo, ki je od Eve mlajša točno 1 leto in 1 dan," je razkrila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.