Magazin > VIP
21555 ogledov

Ana Praznik upravičeno zgrožena

ana praznik POP TV
Voditeljica je opozorila na pomembno stvar.

Pevka, radijska in televizijska voditeljica Ana Praznik je zgrožena nad podatkom, koliko hrane se na leto zavrže – kar 140 tisoč ton! "Zadnjič me je kar stisnilo, ko sem prebrala, da na leto zavržemo več kot 140 tisoč ton hrane. Ljudjeeee, a veste, koliko je to? Groza! Zato se mi zdijo akcije, ki ozaveščajo o zavrženi hrani izjemno pomembne. Naše otroke moramo naučiti spoštovati hrano,“ je zapisala in dodala, da ima njena družina do hrane spoštljiv odnos. "S Petrom to želiva prenesti tudi na Otjo in zato je pri nas pravilo - s hrano se NE igra. Še manj pa se jo meče v smeti. Četudi kdaj kaj ostane od kosila (kar je pogosto, ker ne znamo kuhat za tri), ostanke vedno uporabimo in tako nastanejo domača pašteta, domači njoki, grenadirmarš, razne omlete ... in tako jemo zelo raznoliko, pa še hrana ne roma v smeti, pač pa v želodce.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Komentarjev 2
  • mcelin5 19:15 09.marec 2021.

    Če bi bili otroci pa tudi starši kakšen teden lačni bi bila druga pesem ampak ker so polne riti vsega je tako kot je se bomo že spomnili ko nastopi lakota. Se bo zdelo komu neverjetno tudi pandemija se je zdela neverjetna.

  • rd2dmk2 09:53 09.marec 2021.

    gospa Praznik lepo da vas je zgrozilo. sta pa opazili mogoče še nekaj ? zraven vse te zavržene hrane spada tudi zavržena embalaža. ste mogoče tudi na to pomislili ? ste pomislili da ko kupite XXL izdelek v vašem opevanem ...prikaži večm trgovcu, vam ostane L od XXL, ker ga ne morete porabiti in zraven še ogromna embalaža. zapomnite si, noben ne dela v dobrobit zemlje ampak samo v dobrobit dobička. mogoče mlekarna Planika, ki omogača prodajo brez embalaže. kdaj bodo drugi sledili ?