Magazin > Film & Glasba & TV
54025 ogledov

Drama po predvajani oddaji: POP TV zahteva dokazila

Delovna akcija Voyo
Kako POP TV preveri družine.

Ustvarjalci šova Delovna akcija so v tej sezoni pomagali družini Flisar iz Murske Sobote, ki jo sestavljata mama Suzana in njen sin Tomas. Suzana je povedala, da je njeno življenje že od otroštva prežeto z nasiljem in alkoholom, starši ji niso nudili toplega in varnega doma, podobno se je ponovilo tudi z bivšim partnerjem. "Partner se s sinovo boleznijo ni sprijaznil. Ni se ukvarjal z njim, ni se mu posvetil, kot bi se mu mogel. Pa še tepel me je. Počakal me je pred blokom, drl se je name, porinil vstran, jaz sem bila v nezavesti. Otrok se je jokal, on je pa mlatil po meni," je v oddaji povedala Suzana. Mož si je kmalu našel novo partnerko in se odselil.

Po oddaji se je oglasi bivši mož, ki trdi, da so bila v oddaji prikazana izkrivljena dejstva. "V najini zvezi absolutno ni prišlo do nobenega nasilja, sploh pa, da bi bila v nezavesti. Gospa ne izbira sredstev za dosego cilja, manipulira na račun otroka kot tudi mene. Pohlep pri njej ne pozna meja," je med drugim zapisal na spletu

Ali si je nekdo zaslužil prenovo ali ne, je večkrat tudi priljubljena debata na forumih, zato nas je zanimalo, ali POP TV preveri trditve družin, preden jim priskočijo na pomoč. "Družine in posameznike, ki jim dom prenovimo, skrbno izberemo na podlagi več uradnih dokazil ter v upanju, da jim bomo vsaj malo polepšali življenje. To je tudi naše edino vodilo pri ustvarjanju oddaj, saj smo v  petih sezonah Delovne akcije prenovili že 35 domov in s tem pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo," pravijo.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 6
  • munja 19:20 09.april 2023.

    Temu, da so vse temeljito pregledali, ne verjamem.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:09 09.april 2023.

    Naj pop TV naredi serijo pregleda v kakšnem stanju so prenovljene hiše . Verjetno vse v razsulu kot prej. Če človek ni sposoben vzdrževanja svoje lastnine s podarjeno še bolj sigurno ne bo delal v veri dobrega gospodarja.

  • pilotko 10:02 09.april 2023.

    Preverjanje akcije je bolj na trhlih nogah , vsi porinejo v ospredje otroke in popljuvajo vse svoje bivše partnerje. one nič krive in se ne vprašajo - zakaj ? Dobesedno redko izbranim nakladačem prenavljajo cele hiše, čeprav bi s temi ...prikaži večemi sredstvi lahko obnovili tisto kar se v osnovi potrebuje in potrebnih pomoči je veliko.