Drew hotela udariti novinarko

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Drew Barrymore, ki promovira nov film Ljubezen na daljavo, je med nedavnim intervjujem neka novinarka tako ujezila, da jo je želela udariti. Ta jo je namreč zasliševala o njeni težavni preteklosti.
Oglej si celoten članek

Igralka sicer pravi, da se ne sramuje svoje preteklosti, ki so jo spremljali alkohol in divje žuriranje, želi si le, da to ne bi bila več glavna tema pogovora. Nadležna novinarka, ki jo je hitela spraševati o njenih divjih letih je Drew zato močno razjezila.

"Morali bi slišati to pra**co. Bog, prav želela sem si jo udariti. Sama nimam nobenih problemov s svojo preteklostjo, ampak ona pa kar ni hotela utihniti," je razložila zvezdnica po neprijetnem intervjuju.

"V življenju sem naredila veliko napak, ampak za vse se je izkazalo, da so bile dobre življenjske izkušnje. Sama menim, da je bolje, da se takšnih stvari naučiš, ko si mlad. Potem lažje živiš sam s sabo," je za konec še dodala Drew.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.